dimarts, 5 de febrer de 2008

BUTLLETÍ número 3

Les obres del Servei de Gestió documental i ARXIU estant a punt de culminar després de més d'un any i mig amb paletes, i després de quatre anys de que es demanés la necessitat i inici d'aquestes obres.
Actualment estem combinant la catalogació de prop de 30 metres lineals (ml.) de documentació de finals dels anys vuitanta i principis dels noranta amb l'inventari de la documentació que ens arriba per transferència de les unitats administratives.
Un consell dirigit a totes aquelles oficines municipals que remenin projectes de mida DIN A3 (llistats d'INTERVENCIÓ, projectes de LLICÈNCIES AMBIENTALS, pliques de CONTRACTACIONS vàries i sobretot els diversos projectes d'OBRES I URBANISME) si us plau, aviseu als ciutadans que les mides màximes dels projectes tècnics no han de superar 43cm. x 33 cm. x 7'5cm. de gruix, si són més gruixuts que presentin tant volums com els faci falta. Aquest consell es deu al simple fet que la gent presenta projectes DIN A3 i després els espiralen. Amb aquest espiral els projectes no caben a les caixes de cartró reservades a DIN A3. L'arxivament d'aquestes caixes als dipòsits ens obliga doncs a treure aquest espiral malgrat el perill que suposa la pèrdua d'algun paper quan els demaneu en préstec. Ja sigui per viva veu o en el full on els hi anoteu el què han de presentar els heu d'acostumar a que ho presentin en DIN A4 i plegar plànols com molta altra gent fa. Seràn més manejables, no tant pesats i es podran encaixar bé.