dilluns, 3 de març del 2008

BUTLLETÍ número 4

Hem canviat el disseny del full de préstec. Juntament amb les dades del préstec que ens demaneu, a partir d'ar trobareu en el mateix full, un llistat actualitzat dels préstecs que aquesta persona té pendent de retorn.

COM ES PREPARA UNA TRANSFERÈNCIA?
  • Documents ordenats dins del seu expedient (primer el document més recent)
  • A cada carpeta blanca d'expedient o "camisa" s'hi anota el codi de classificació amb el número d'expedient i el títol de l'expedient.
  • Traieu les gomes elàstiques, els clips i d'altres elements sobrers que podrien afectar la conservació dels documents.
  • Es col·loquen les carpetes en capses d'arxiu normalitzades (Uni system Ref.96580) que proporciona la unitat de compres. Si us plau aprofiteu l'espai, però que no es deformi la caixa per excés.
  • A la caixa hi poseu (EN LLAPIS) el número d'ordre de caixa dins la transferència, el codi de classificació dels expedients de l'interior i l'interval extrem d'expedients que conté (1/2001 - 234/2001).


COM PODEU CONSTAR EN AQUESTA LLISTA ?
Aneu a la F://Models/full de transferència i ompliu les dades de la documentació que voleu transferir, un cop remès a l'arxiu (arxiu@platjadaro.com) passareu a constar en el llistat i properament se us avisarà de quan passarem a recollir la documentació.